Rareș Bogdan intră în lupta eectorală și o avertizează pe Gabriela Firea: ”Îl voi ajuta pe Nicușor Dan pentru a câștiga ca și când ar fi fratele meu”, a spus, la Antena 3, Rareș Bogdan.

”Voi fi zi de zi, în următoarele 30 de zile, la televiziuni, în piețe, și voi explica ce au făcut colegii mei. Voi explica ce am realizat noi în vreme de pandemie și ce au făcut cei de la PSD.

Am stat deoparte pentru că am stat să văd în ce măsură colegii mei vor reuși să comunice ce au făcut. Voi ieși să îi ajut. Voi crea exact valul necesar pentru ca PNL să câştige. Credeţi-mă, ca mine nu se pricepe nimeni în a crea valul necesar… inclusiv în Bucureşti o atenţionez pe Gabriela Firea şi pe cei şase primari de sector că mă implic şi voi ajuta fiecare candidat al nostru, mă voi lipi de Nicuşor Dan pentru a-l ajuta. Cred că singur este extrem de greu. Îl voi ajuta pe Nicuşor Dan, ca şi când ar fi fratele meu, să câştigăm alegerile. Umăr la umăr, vom câştiga.

Mă voi duce unde sunt liberali, nu unde sunt cei 135 de primari luați de la PSD. Nu calc acolo, ca să fie lucrurile clare.Nu pentru niciunul, nu mă duc, să fie lucrurile clare. Mă voi duce peste tot unde sunt liberali, oameni care au suferit, oameni care nu au stat în genunchi, oameni care au fost umiliţi, oameni care au fost jigniţi de către preşedinţi de Consilii Judeţene şi miniştri ai Dezvoltării sau ai Finanţelor de la PSD. Acolo unde sunt aleşi de la PSD care s-au transferat, eu nu calc, ca să fie lucrurile clare. Eu nu îmi calc pe cuvânt.”, a declarat Rareș Bogdan la Antena 3.

Articolul precedentȘeful AEP estimează o prezență la alegerile locale de 50%
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 56. Circ cu RCA