Cel mai recent sondaj efectuat de Biroul de Cercetari Sociale în perioada 1-7 mai 2020, arată rezultate interesante pe scena politică românească.

Sondajul a fost realizat pe un esantion national de 1.545 persoane, reprezentativ pentru populatia adulta a Romaniei, arata ca ALDE ar primi doar 1,4% din voturi pentru alegerile parlamentare. Pe primul loc se afla PNL.

La intrebarea „La alegerile parlamentare, cu ce partid intentionati sa votati?”, 33% dintre cei chestionati au ales PNL, 22,5% – PSD, 22% – USR-PLUS, 6,5% – PMP, 5,3% – UDMR, 5,1% – Pro Romania, 1,4% – ALDE.

Imagine

Barometrul national „Lumea si valorile ei politice” a fost realizat pe un esantion de 1.545 de persoane, reprezentativ pentru populatia adulta a Romaniei. Un numar de 155 de interviuri au fost aplicate romanilor din diaspora (10%).

Esantionul are o eroare statistica de +/-2,7%, la un interval de incredere de 95%. Interviurile s-au realizat prin telefon (75%) si online (25%). Cercetarea a fost finantata de Comitetul National al Romanilor-Americani Republicani din Statele Unite ale Americii.

 

Articolul precedentMoţiunea simplă împotriva ministrului Cîțu a fost ADOPTATĂ de Camera Deputaților
Articolul următorDan Barna: Victorie pentru mediu! Camera Deputaţilor a votat pentru înfiinţarea DNA-ul pădurilor