Coaliția se clatină! Sunt tensiuni uriașe din cauza alegerilor locale, după ce liberalii au anunțat în ședința de astăzi că nu mai susțin candidatul comun pentru Primăria Bacău și că vor să meargă cu un candidat separat. Și Nicolae Ciucă a recunoscut că este supărat pe schimburile de primari, după ce social-democrații au încălcat pactul secret încheiat între liderii Coaliției.

„Pentru mine, personal, chestiunea aceasta e deranjantă şi am comentat de fiecare dată, nu sunt de acord cu o astfel de abordare pentru că ne ducem către oamenii din fiecare localitate, ştim că acolo este ales omul, nu partidul şi incertitudinea faţă de ce familie politică se va orienta sau nu primarul creează bulversare”, a afirmat Nicolae Ciucă referitor la traseismul politic.

Referitor la un candidat comun PSD-PNL la Primăria Bacăului, PSD îl vrea candidat pe actualul șef al Consiliului Județean, Valentin Ivancea, în timp ce liberalii l-ar prefera pe Sergiu Sechelariu, astfel că cel mai probabil în acest județ se va merge pe liste separate.

Articolul precedentProtest USR la ușa lui Boloș: Aproape 100 de zile de când bagă mâna în buzunarul românilor prin „taxa pe boală”
Articolul următorCătălin Cîrstoiu și Rareş Hopincă au semnat lista USR pentru alegerile locale