Vin alegerile și odată cu ele și atacurile între politicieni. Realitatea PLUS a obținut un punctaj intern din USR care arată declanșarea unei campanii de denigrare pe care partidul lui Cătălin Drulă a lansat-o împotriva liberalilor. Ba mai mult, purtătorul de cuvânt al USR își asumă campania. 

USR a împânzit orașele cu afișe anti-PNL, cu sloganul “PNL mărește taxele”, materiale tipărite din banii publici reprezentați de subvenția pe care o primește fiecare partid politic.

Potrivit Realitatea Plus, care citează surse din USR, pe grupurile interne de comunicare s-au transmis mesaje de pregătire a operațiunii de lipire de afișe care a avut loc luni, 4 decembrie. Coordonatorilor li s-a transmis să lipească astfel de afișe în zone cât mai centrale ale orașelor, în locuri cât mai vizibile și în număr cât mai mare.

USR a dat astfel start campaniei și este de așteptat ca și alte partide să aplice strategii asemănătoare de denigrare a adversarilor politici.

Faptul că partidul condus de Cătălin Drulă a pornit acum această campanie poate avea legătură cu problemele mari de imagine pe care le are USR după ce 2 foști miniștrii useriști ai Sănătății, Vlad Voiculescu și Ioana Mihailă, sunt cercetați în tunul de 1 miliard de euro cu vaccinuri anti-COVID.

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentRezultate PISA – Elevii români, pe penultimul loc din Europa
Articolul următorRomânii susțin că vor vota în număr RECORD la alegerile europarlamentare – Statisticile care surprind pe toată lumea