Controalele la centrele de îngrijiri pentru bătrâni, copii sau persoane cu dizabilități au continuat și ieri în toată țara. Prefecturile au dat amenzi de sute de mii de lei, au închis unele unități cu probleme și au relocat beneficiarii în județe precum Brăila sau Vrancea, scrie Rador.

Un control a dispus și premierul Marcel Ciolacu și la Autoritatea Națională pentru Protecția Persoanelor cu Dizabilități. Opoziția vrea însă și urmări clare după aceste controale, care ar trebui să se încheie săptămâna aceasta.

Într-o cerere înaintată conducerii Camerei Deputaților, reprezentanții formațiunilor USR și Forța Dreptei cer convocarea unei sesiuni extraordinare și înființarea unei comisii parlamentare speciale care să identifice măsurile care se impun la nivel legislativ.

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentProtest masiv la Guvern: Peste 5.000 de oameni, în Piața Victoriei, la mitingul național din Sănătate – Se amenință cu greva generală
Articolul următorMarius Budăi demisionează de la șefia Ministerului Muncii. SURSE: ministrul și-a scris deja demisia – Scandalul azilelor groazei ia amploare