USR Sibiu îl acuză pe senatorul Claudiu Mureșan, care și-a anunțat demisia din partid, că a trădat electoratul „pentru o promisiune a PSD”.

„Am luat act de decizia domnului senator Claudiu Mureșan de a se desprinde de USR. Poziționările din ultima perioadă ale domnului senator Claudiu Mureșan au făcut ca decizia de astăzi să nu fie o surpriză. În opozitie se vede caracterul omului. Să tradezi electoratul sibian în modul acesta pentru o promisiune a PSD nu e cu nimic mai prejos decât trădarea lui Iohannis care deține acum recordul de număr de premieri PSD numiți de un președinte”, transmite, într-un comunicat de presă, USR Sibiu.

Demisia senatorului USR vine în contextul în care weekend-ul trecut Congresul USR a votat un mandat de construire a unui pol de dreapta la alegerile din 2024, alături de PMP și Forța Dreptei.

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentDemisie din USR – Un senator părăsește partidul: ”Demisia mea de azi este una logică şi, sper eu, benefică pentru ambele părţi”
Articolul următorHaos pe scena politică înainte de alegerile din 2024 – se conturează profilul candidaților pentru funcția de președinte