Alianţa 2020 USR-PLUS Giurgiu a depus liste de candidaţi pentru alegerile locale din acest an pentru aproape jumătate dintre localităţile judeţului, pentru preşedinţia Consiliului Judeţean are candidat propriu, iar la Primăria municipiului Giurgiu îl susţine pe Adrian Anghelescu, candidatul PNL.

“Avem candidaţi, liste de consilieri în 25 de unităţi administrativ-teritoriale din cele 54 de localităţi din judeţul Giurgiu, incluzând şi municipiul Giurgiu, iar în 18 dintre acestea avem şi candidat la primărie. Candidaţii noştri sunt oameni tineri şi uniţi de dorinţa de a schimba nişte lucruri în beneficiul semenilor noştri din judeţ şi toţi dintre ei sunt cu cariere profesionale în privat, cu experienţă pe care dorim să o împărtăşim atunci când ajungem consilieri sau în funcţii de execuţie şi suntem convinşi că ne putem pune amprenta asupra rezultatelor din acele instituţii. (…) La Primăria municipiului Giurgiu noi îl susţinem pe omul Adrian Anghelescu pentru că nu vrem să furăm voturi din dreapta, nu vrem ca acestea să se disipeze, pentru că vrem ca stânga să nu mai conducă”, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, preşedintele USR Giurgiu, Ciprian Alexandru.

El spune că nu s-a făcut nicio înţelegere, “nici scrisă, nici verbală, legată de funcţii prin administraţie”, cu Adrian Anghelescu, există doar o înţelegere cu privire la mesajele transmise în campania electorală.

La preşedinţia CJ, USR a preferat să îşi asume o candidatură proprie în persoana preşedintelui filialei, Ciprian Alexandru.

La conferinţa de presă au participat şi preşedintele PLUS Giurgiu, Gabi Bălăjel, prim-vicepreşedintele USR Giurgiu, Laura Lixandru, dar şi unii candidaţi la primăriile din judeţ şi alţi membri ai Birourilor Judeţene.

Liderii Alianţei 2020 USR-PLUS Giurgiu spun că la alegerile locale din acest an se aşteaptă la un rezultat comparabil cu cel obţinut la alegerile europarlamentare, respectiv 12 procente în judeţul Giurgiu. 

Articolul precedentKlaus Iohannis: „Niciun un obiectiv electoral nu este mai important decât sănătatea”
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 54. Pandemia, “șansa” micului românesc