Un val de nereguli a fost descoperit la Primăria Sectorului 5, condusă de Cristian Popescu Piedone. Potrivit Curții de Conturi, instituția trebuie să recupereze suma de peste 5 milioane de lei, bani plătiți ilegal în 2022. În acest timp însă, edilul spune că ajută cetățenii ce nu au posibilități financiare. 

Peste 30 de nereguli majore au fost descoperite în urma unui control realizat de către Curtea de Conturi la Primăria Sectorului 5, unde edil este Cristian Popescu Piedone. Potrivit raportului, în anul 2022 s-a realizat o plată nelegală de peste 5 milioane de lei fără a exista documente clare cu privire la această sumă. Instituția trebuie să recupereze banii până la data de 30 aprilie 2024, altfel autoritățile vor începe o anchetă. În tot acest timp însă, Piedone spune că ascultă problemele oamenilor neajutorați și le oferă acestora vouchere pentru consultații gratuite.

Articolul precedentLucian Judele, viceprimarul Sectorului 3, a mers la Direcţia Naţională Anticorupţie, unde a depus o plângere împotriva lui Robert Negoiţă
Articolul următorUSR: Guvernul PSD-PNL ”minte” atunci când spune că reduce facturile românilor