Se vorbește de ani de zile despre acoperiții din presă. Bănuieli, suspiciuni, dar nimeni nu a avut curaj să le spună numele public. Deputatul fugar Cristian Rizea aruncă bomba. Fosta sa iubita, Anaconda, șefa acoperitilor, i-a dezvăluit cine sunt cei care răspundeau la comanda statului paralel. Cine sunt jurnaliștii care fac pe moraliștii, dar în realitate stăteau la masa cu șmecherii de la Monaco. Au luat bani de la milionarii mafioți și acum dau lecții politicienilor.

Legături primejdioase între fostul șef al Agenției Naționale de integritate și miliardarul fără chip. Îi place luxul, a făcut nunta în Bora Bora si are naș un jurnalist celebru. De ce a discutat Horia Georgescu cu George Maior despre dosarele de incompatibilitate ale lui Klaus Iohannis și Eduard Helvig? De ce l-a folosit statul paralel să facă dosare pe bandă și mai apoi l-a executat? Toate aceste dezvăluiri le aflați doar la Culisele Statului Paralel de la ora 18 cu Anca Alexandrescu.

Articolul precedentMinistrul Apărării, Nicolae Ciucă: Rog să nu fie amestecată Armata în strategiile de campanie
Articolul următorVIDEO Arafat: creșele și afterschool-urile rămân deschise. Declarația pe proprie răspundere poate fi tipizată sau scrisă de mână