„Discuții sunt, colegii mei din conducerea partidului sunt implicați. Noi suntem garanția că PSD nu va prelua frâiele să facă ce știe mai bine, să aibă grijă de penalii lor. Celelalte partide sunt posibili parteneri și ne dorim ca Dreapta să conducă pentru că e nevoie de corectitudine, nu de păcăleală. Liberii s-au dovedit că se pot ține de treabă. Sunt discuții, nu sunt personal implicată”, a declarat ministrul Muncii, Violeta Alexandru, la „Legile Puterii”.

Violeta Alexandru, care este și președinte PNL București, a vorbit despre colaborarea cu celelalte partide de dreapta în Consiliul General.

„Cu USR-PLUS și PMP avem o bună colaborare pentru Consiliul General și comisiile din Consiliu, ca dovadă că se poate ajunge la o formă de lucru eficientă. USR sunt partenerii cu care noi lucrăm și vă confirm că avem această colaborare, dar depinde mult de respectul reciproc, de modul în care înțelegem să lăsăm atacurile. Avem deschidere pentru discucții și colaborare pentru că avem nevoie de majoritate în Parlament care să ne susțină proiectele”, a mai spus Violeta Alexandru, la „Legile Puterii”.

Anterior, Traian Băsescu a afirmat că este necesară o coaliție de Dreapta care să aibă la bază PNL, PMP și UDMR.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentCulisele STATULUI PARALEL: Dezvăluiri despre un fost ministru de Finanțe! Cine este Bogdan Drăgoi și ce funcții-cheie a ocupat la stat
Articolul următorVioleta Alexandru: Nu ne punem problema unui lockdown. Este un fake news