Fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, anunţă, luni seară, că fostul secretar de stat, Andreea Moldovan, va lucra la Organizaţia Mondială a Sănătăţii la Geneva. ”Are parte de apreciere mai degrabă în străinătate decât în ţara ei”, afirmă Voiculescu, comparând demiterea Andreei Moldovan cu demiterea Laurei Codruţa Kovesi.

”Dr. Andreea Moldovan va lucra la Organizaţia Mondială a Sănătăţii la Geneva. Povestea recentă a Andreei este nu doar povestea unei românce profesioniste şi cinstite care are parte de apreciere mai degrabă în străinătate decât în ţara ei. Este o poveste comună a milioane de români”, a scris, luni seară, pe Facebook, Vlad Voiculescu.

Acesta adaugă ”un detaliu suplimentar”.

”Un detaliu suplimentar cred că merită remarcat: o româncă atacată de tot ce înseamnă presă mafiotă în această ţară a fost demisă de la vârful unei instituţii fără ca măcar o dată să îi fi fost reproşat ceva, fără să fi primit măcar un telefon înainte. Ultima dată când se întâmpla ceva similar – în cazul LCK – măcar ieşea purtătorul de cuvânt să anunţe. Acum a fost un comunicat de presă. La câţiva ani distanţă, “statul român” a ales să acţioneze la fel”, a mai scris Voiculescu.

Vlad Voiculescu şi Andreea Moldovan au fost demişi de la Ministerul Sănătăţii după apariţia unui ordin de ministru care modifica criteriile pentru instituirea carantinei, fără ca documentul să fie cunoscu de premierul Florin Cîţu sau discutat în Guvern.

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentLiderul deputaților USR PLUS, Ionuț Moșteanu: Trebuie să-i favorizăm pe cei vaccinați
Articolul următorCum au ajuns banii muncitorilor pe mâna actualilor lideri sindicali: JAFUL de miliarde din patrimoniul UGSR – dezvăluiri incendiare la „Culisele statului paralel”