Liderul USR Bucureşti, Vlad Voiculescu, transmite joi PNL Bucureşti, după scrisoarea deschisă transmisă de liberali primarului general al Capitalei, Nicuşor Dan, cu mai multe obiective de îndeplinit, că asumarea în faţa oamenilor a fost comună, iar responsabilitatea este de asemenea comună, conform news.ro.

”PNL Bucureşti a publicat ieri un mesaj politic adresat primarului Nicuşor Dan. Un fel de scrisoare deschisă. Cu un lucru suntem de acord: asumarea în faţa oamenilor a fost comună, responsabilitatea este de asemenea comună. Vorbele din campanie şi din mesajele politice trebuie transpuse în practică iar pasul trebuie accelerat. Până una-alta, la Bucureşti alianţa USR-PNL a funcţionat şi nu mai departe de sfârşitul anului 2022 colapsul financiar la care a dus corupţia din timpul şi parangheliile doamnei Firea a fost evitat. Până una-alta, obiectivele coaliţiei USR-PNL pentru Bucureşti sunt comune şi orice accelerare a atingerii acestora este mai mult decât binevenită – atât în domeniile care ţin de primarul general cât şi în cele care sunt în subordinea PNL sau USR”, a scris Vlad Voiculescu pe Facebook.

”Dacă tot vorbim de asumare comună şi responsabilitate asumată însă: USR şi PNL şi-au asumat în Bucureşti o guvernare comună nu doar la Primăria Generală ci şi la Sectorul 1, Sectorul 2 şi Sectorul 6. Sectorul 1: Primarul Sectorului 1 (USR) este blocat de 2 ani de PNL. Investiţii, orice proiect important, bugetul însuşi a fost votat anul trecut abia pe 1 aprilie. Sectorul 2: Acum câteva ore, PNL Sector 2 a blocat bugetul Sectorului 2. Sectorul 6: La ora 16:00 astăzi are loc şedinţa Consiliului Local al Sectorului 6 pentru votarea bugetului. Primarul Ciucu (PNL) se poate baza pe susţinerea USR”, mai spune liderul USR Bucureşti.

Potrivit lui Voiculescu, ”asumarea în faţa oamenilor a fost comună, responsabilitatea este comună şi succesul implementării unor reforme pentru bucureşteni nu poate fi decât comun”.

”Dincolo de mesaje politice, Bucureştiul nu îşi poate permite nici doi ani de bâlci politic, nici întoarcerea după 2024 la bâlciul administrativ de până în 2020”, mai afirmă liderul USR.

El îi răspunde şi preşedintelui PSD.

”Atunci când Marcel Ciolacu somează PNL să îşi asume „dezastrul din Bucureşti”, dincolo de politică şi de orice alianţe, în numele adevărului şi al bunului simţ, domnului Ciolacu ar fi trebuit să îi fie adus aminte numele dezastrului. Iar acesta este “Firea-PSD”, cu o datorie de 3 miliarde lăsată moştenire. Dar să presupunem că mesajul politic al PNL Bucureşti nu are nicio legătură cu domnul Ciolacu”, mai declară Vlad Voiculescu.

 

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentGhinea, atac la Guvern: “11.000 de firme ţinute luni de zile fără răspuns şi acum amânate pentru 2024. Sunt incompetenţi sau ţin pentru alegeri?”
Articolul următor10 români blocați în Turcia, în zona unde a lovit cutremurul, cer repatrierea – În ce stare se află – Anunțul MAE