Liderul USR susține că AUR este creația PSD. Astfel, el spune că singurii care au fost fericiți de luarea cu asalt a Parlamentului de extremiștii lui Simion au fost social-democrații. 

„Știți cine are un zâmbet larg pe față și era foarte relaxat, cel care conduce  Casmera Deputaților, Marcel Ciolacu, șef la PSD. AUR este creația lor, sunt încurajați de PSD și acest plan al lui Ciolacu este planul Iliescu, Vadim. Decât Simioon… hai cu PSD”, a spus Cătălin Drulă.

A fost protest cu violențe, miercuri, la Parlament. Amenzi de zeci de mii de lei și trei dosare penale! Acesta a fost bilanțul protestatarilor și membrilor AUR după haosul provocat ieri în jurul Parlamentului, în timpul căruia doi deputați au fost agresați în momentul în care au încercat să intre în clădire.

Și consiliera din AUR a avut probleme în timp ce încerca să ajungă la biroul său din Parlament, dar nu din cauza protestelor, ci din cauza a 4 gloanțe găsite de SPP asupra ei. 

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentSenatorul USR Ştefan Pălărie: PSD şi PNL îi mint pe români că vor reforme în Educaţie sau eliminarea pensiilor speciale
Articolul următorAnca Alexandrescu: “CNA a decis suspendarea emisiei Realitatea PLUS pentru 10 minute din cauza plângerilor făcute de Grindeanu și Burduja” – Mobilizare uriașă pentru LIBERTATEA PRESEI