Liderii uselismului de la Sector 1 sunt străpunși de disperarea că nu mai pot fura nimic de la acestă primărie, transmite primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, ca răspuns la conferința de presă organizată de Sebastian Burduja.

„După doi ani de frământări useliste iată că de astăzi nu se mai ascund: PNL și PSD Sector 1 au apărut de braț împreună într-o conferință de presă să ne anunțe că nu vor vota proiectul pentru tichete fiindcă primărița este rea, mită electorală etc. Veșnica povestire. Alături de televiziunile pentru care dau bani din subvenție.

În schimb, tot PNL și PSD ne anunță că depun ei alt proiect prin care se vor între 2000 și 3000 lei pentru toate gospodăriile. Nu cum am făcut noi… Da, ați citit bine. Asta nu mai e mită electorală pentru ei și sunt măsuri de “politici publice”. Cu această ocazie vă invit să-i priviți în toată splendoarea lor pe liderii uselismului de la Sector 1 străpunși de disperarea că nu mai pot fura nimic de la acestă primărie.

În proiectul depus de noi pentru tichetele anticriză banii folosiți de noi pentru această măsură erau ceea ce am economisit de la companiile aduse în primărie de PNL și PSD și ne-au facturat servicii fictive”, transmite Clotilde Armand, pe pagina ei de Facebook.

Sebastian Burduja, liderul PNL Sector 1, a declarat vineri într-o conferinţă de presă, despre primarul Clotilde Armand, că cea mai mare dezamăgire pe care o au faţă de această persoană este că este un simplu politruc, care nu a demonstrat altceva decât incompetenţă şi corupţie. El a acuzat-o pe Clotilde Armand că vrea să dea mită electorală prin ajutorul anunţat pentru toţi locuitorii sectorului de peste 18 ani, de 1.000 de lei şi a anunţat că PNL, împreună cu PSD au făcut un alt proiect de hotărâre, corect, echitabil şi transparent, care va viza cu adevărat nevoile oamenilor şi nu nevoia de a obţine voturile lor, informează News.ro.

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentOctavian Berceanu descrie amploarea corupției: ”Dintr-un foc, la marginea Capitalei noaptea, din arderea unui camion de cabluri produci 60.000 de euro”
Articolul următorȘeful NATO, vizită oficială în România