Calitatea de partid neo-marxist a USR PLUS a reprezentant linia dezbaterii de miercuri seară, găzduite de Realitatea Plus. Moderatorul emisiunii a dat tonul și a dirijat discuția în direcția respectivă, în prezența mai multor invitați, printre care Robert Turcescu (PMP) și Cristian Seidler (USR PLUS).

Moderatorul l-a întrebat pe Turcescu dacă USR-PLUS este un partid neo-marxist.

”Din punctul meu de vedere, USR PLUS nu este un partid. După aceea putem discuta dacă sunt sau nu un partid neo-marxist sau un altfel de partid.

Nu este un partid pentru că un partid trebuie să se valideze trecând la un moment dat prin asumarea responsabilităților pe care le implică această idee de partid. Putea să asume intrarea la guvernare, acum câteva luni (…)

Foarte mare atenție, despre acest curent neo-marxist în expansiune în Europa și nu numai, în momentul de față, am fi vorbit foarte puțin sau aproape deloc, dacă nu ar fi existat aceste rețele sociale care au dat posibilitatea unor miorități să devină extraordinar de vocale, în ultimii ani mai ales. Dar discuția noastră se axează mai ales pe minoritățile politice.

Mă tem și eu că după 6 decembrie, acest partid, USR PLUS, chiar dacă va fi la guvernare, atenție, se va manifesta așa cum s-a  manifestat în urmă cu câteva luni: va fi acolo doar să ochească ceva capital electoral” spus Robert Turcescu, citat de g4media.ro.

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentDan Barna: Nu am reuşit să identific o posibilitate legală pentru a putea vota. Sunt izolat în Bucureşti şi urna mobilă nu vine de la Sibiu
Articolul următorDeputatul Emanuel Ungureanu: ”Din ciuma roșie am dat în holera galbenă. Acest Guvern este pur și simplu criminal!”