Co-preşedintele USR PLUS, Dan Barna, susţine că regretă plecarea Florinei Presadă din USR, afirmând că aceasta “era om valoros în echipa USR”. Barna adăugă că fostul senator “are oricând uşa deschisă în USR dacă doreşte să revină”.

“Chiar am vorbit în această seară cu Florina, mie îmi pare rău că a decis să plece. Are oricând uşa deschisă în USR dacă doreşte să revină. I-am urat succes în noua abordare pe care a anunţat-o şi în spaţiul public. Oricând e bine venită”, a afirmat Dan Barna, vineri seară, la Digi 24.

El a explicat decizia lui Presadă prin nemulţumirea acesteia “că nu a obţinut o funcţie pe care şi-a dorit-o”, menţionând că el i-a spus că “politica este un drum lung”.

El a catalogat-o pe Presadă drept “un om valoros în echipa USR”.

Fosta senatoare Florina Presadă a anunţat vineri dimineaţă, într-o postare pe Facebook, că demisionează din USR, ca urmare a deciziei conducerii partidului de a-l numi pe Călin Badiu – consilier judeţean la Timiş şi programator în cadrul unei companii locale – secretar de stat la Ministerul Dezvoltării, moment în care i-a devenit clar că expertiza sa nu mai este de folos în organizaţie. În opinia sa, dubla măsură, ipocrizia, lipsa de transparenţă şi politica de gaşcă au devenit emblematice pentru noul USR. Ea precizează că despărţirea sa de USR nu înseamnă şi dorinţa de a se despărţi de politică.

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentDan Barna: ”Nu se pune problema niciunei remanieri, vorbesc în numele USR-PLUS”
Articolul următorPremierul Cîțu despre desființarea SIIJ: „Reforma în Justiţie este deja agreată de coaliţia de guvernare”