Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat miercuri decretul de revocare din funcția de membru al Guvernului a lui Vlad Vasile Voiculescu, ministrul sănătății.

Anunțul a fost făcut de către Administrația Prezidențială: “Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 14 aprilie 2021, decretul de revocare din funcția de membru al Guvernului a domnului Vlad Vasile Voiculescu, ministrul sănătății”.
 
Vlad Voiculescu a fost demis de la Ministerul Sănătății. Premierul Florin Cîțu s-a întâlnit în această dimineață cu vicepremierul Dan Barna, fiind extrem de nemulțumit de scandalurile în lanț din jurul Ministerului Sănătății. Voiculescu este al treilea ministru al Sănătății schimbat din funcție de la debutul pandemiei COVID-19 în România.
 
De asemenea, de la Ministerul Sănătății pleacă și secretarul de stat Andreea Moldovan. Interimatul la MS va fi preluat de Dan Barna.
 
Liderii USR-PLUS se întâlnesc într-o ședință de urgență după ce premierul l-a demis pe Vlad Voiculescu de la Ministerul Sănătății, după o discuție cu Dan Barna.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentDeputatul USR Ionuț Bulai: Mafia din Sănătate să nu se bucure prea repede!
Articolul următorPremierul Cîțu: ”Cred cu tărie în această coaliție de guvernare, care este în jurul unor valori, a unor idei, și nu al unor persoane”