Premierul Cițu argumentează că l-a demis pe Vlad Voiculescu din funcția de ministru al Sănătății pentru că în lupta cu pandemia este nevoie de încredere în instituțiile statului. El a mai spus că crede cu tărie în această coaliție de guvernare.

Premierul a susținut o scurtă declarație de presă, la Guvern, după decizia de a-l demite pe Vlad Voiculescu, decizie care a stârnit nemulțumiri în USR-PLUS.

  • “Ca să avem succes în lupta cu pandemia este nevoie de încredere în instituțiile statului, instituțiile care administreaza această perioadă dificiala.
  • În acest context, am decis astăzi sa fac o modificare la nivelul Ministerulul Sănătății. Cred cu tărie în această coaliție de guvernare, care este în jurul unor valori, a unor idei, și nu al unor persoane
  • Trebuie să avem o campaniede vaccinaree de succes. De aceea, vă îndemn pe toți să vă înscrieți pe plaforma de vaccinare”, a spus premierul.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentDemiterea lui Vlad Voiculescu: Președintele Iohannis a semnat decretul de revocare din funcție
Articolul următorDragoș Pîslaru: „Vlad e de vină pentru incompetența, iresposabilitatea și furtișagul din spitalele românești, nu?”