Deputatul USR Claudiu Năsui anunță vineri că a câștigat definitiv procesul pe care i l-a deschis fostul liberal, actual PSD-ist, Dan Cristian Popescu, pentru că a afirmat că „a strâns o avere fabuloasă de când lucrează în primărie” și că „are legături strânse cu PSD”.

„Am câștigat definitiv procesul pe care mi l-a deschis fostul PNL-ist, actual PSD-ist, Dan Cristian Popescu. Acum doi ani, domnul Dan Cristian Popescu m-a dat în judecată pentru a-i plăti daune de 200.000 RON. De ce? Fiindcă i-aș fi lezat imaginea zicând că „a strâns o avere fabuloasă de când lucrează în primărie” și că „are legături strânse cu PSD”. Am zis asta pe vremea când dânsul era viceprimar PNL. Acum, când scriu rândurile acestea, este deputat PSD. Da, ați citit bine. Domnul Popescu, deputat PSD, pretinde că afirmația „a avea legături strânse cu PSD: îi lezează imaginea. L-a mai deranjat și faptul că am pus lumină pe averea fabuloasă strânsă cât timp a lucrat în primărie”, anunță Claudiu Năsui.

Potrivit lui Năsui, Judecătoria a reținut că „în perioada 2016 – 2020, în care a avut funcția de viceprimar al sectorului 2 București, reclamantul a dobândit în plus 3 terenuri și 2 clădiri (dintre care una în Florida, SUA), obiecte de artă/cult și ceasuri în valoare de 15.000 euro și active financiare în cuantum de aproximativ 3.000.000 lei (aproximativ 620.000 euro). Or, în raport de valoarea salariului minim pe economie (1.346 lei net) și a salariului mediu pe economie (3.372 lei net), este mai mult decât evident că afirmația pârâtului referitoare la faptul că reclamantul a strâns o avere fabuloasă de când lucrează la primărie este cât se poate de reală, susținerile în sens contrar ale acestuia din urmă fiind vădit neîntemeiate”.

Claudiu Năsui arată că Dan Cristian Popescu a pierdut inițial pe fond.

„A fost nemulțumit și a făcut apel. A pierdut și acolo. În continuare nemulțumit, a făcut și recurs. L-a pierdut și pe acela. Până plătește cheltuielile de judecată, poate se convinge și el că a strâns o avere fabuloasă cât timp a lucrat în primărie și că are legături strânse cu PSD”, încheie deputatul USR.

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentMinistrul Energiei nu a tras niciun euro în 3 ani din cele 13 miliarde alocate modernizării energetice
Articolul următorSenatorul USR Marius Bodea susţine că ”bâlciul şi mascarada” de Sărbătorile Iaşului fac rău imaginii oraşului şi că nu este normal ca oamenii să stea la ”coada umilinţei”