Deputatul USR Daniel Gheba, ales în Dolj, și-a anunțat, joi, demisia din partid, demnitarul acuzându-și colegii că fac înțelegeri „când e nevoie” cu PSD sau cu PNL.

„În 2018, am intrat în USR cu idealismul și speranțele tânărului care numai făcuse politică și care dorea să schimbe ceva în bine pentru județul său, fiind sătul de inacțiunea clasei politice locale vechi (…) am fost crunt dezamăgit de realitatea din jurul meu. Eram pregătit și știam că voi lupta cu reprezentanții vechilor partide, dar nu mi-am imaginat niciodată că voi fi sabotat și boicotat tocmai de colegii mei de partid”, a scris deputatul.

„În toate acțiunile mele, deși le-am anunțat din timp, nu am fost susținut de către conducerea USR Dolj, ba mai mult am aflat cu stupoare că mi se puneau bețe în roate. Pe lângă aceste lucruri, nu mai menționez reproșurile fără argumente la adresa activității mele”, a adăugat el.

Gheba a precizat că „conducerea USR Dolj se luptă strict pentru ea pactizând când e nevoie cu PSD sau PNL” și că la aceasta se adaugă „pasivitatea conducerii centrale a USR care preferă să dea credit celor care luptă pentru propriul ciolan”.

„De aceea, dragi amici, vă anunț că DEMISIONEZ, din USR, profilul meu moral și educația primită nefiind compatibile cu direcția greșită pe care o are acest partid”, și-a încheiat acesta mesajul.

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentGelu Vișan, acuzații fără precedent la adresa unui fost ministru al Transporturilor. Șpăgi astronomice, negociate direct, ca la piață
Articolul următorSingurul primar al USR din județul Brăila a anunțat că trece la PSD, dar din 2024