USR anunţă, într-un comunicat de presă, remis vineri, candidatura deputatului Ionuţ Moşteanu, purtător de cuvânt al partidului, pentru funcţia de primar al municipiului Piteşti.

“Trebuie un nou început pentru Piteşti şi generaţia noastră e datoare să modernizeze acest oraş”, a afirmat Moşteanu, citat în comunicat.

Ionuţ Moşteanu, purtătorul de cuvânt al USR şi deputat de Argeş, şi-a anunţat vineri oficial candidatura sa pentru funcţia de primar al municipiului Piteşti.

“Această decizie vine ca răspuns la nevoia urgentă de schimbare şi modernizare pe care piteştenii o resimt după decenii de stagnare sub administraţia PSD şi PNL. Ionuţ Moşteanu este piteştean, a crescut în Piteşti şi acum vrea să dea ceva înapoi oraşului”, se arată în comunicatul USR.

În declaraţia sa, Ionuţ Moşteanu a criticat administraţia actuală, subliniind “lipsa de iniţiativă în implementarea proiectelor majore de infrastructură” şi “gestionarea defectuoasă a fondurilor oraşului”.

“Trebuie să punem capăt acestei lâncezeli administrative. Piteştiul are un potenţial enorm, datorită poziţiei sale geografice şi industriei auto din zonă. Este timpul să ne folosim de aceste resurse pentru a aduce oraşul la nivelul la care merită să fie. Tot ce a făcut actualul primar au fost nişte staţii de autobuz, cu doi stâlpi şi două geamuri care costă 40.000 de euro (…). PNL sunt ticăloşi. Au înţesat consiliile de administraţie şi se dau mari liberali. Sunt ticăloşi pentru că i-au minţit pe piteşteni, au cerut votul pentru a-i scăpa de PSD, iar apoi i-am văzut că s-au luat în braţe cu PSD şi au demonstrat că nu sunt decât un PSD pe galben”, a mai spus deputatul USR înscris în cursa pentru Primărie.

Ionuţ Moşteanu a adăugat că va cere votul colegilor, sprijinul aliaţilor din PMP şi Forţa Dreptei, dar va cere şi sprijinul “liberalilor adevăraţi”. 

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentIndependența Justiției, pusă pe butuci. Cătălin Drulă: Iohannis a fost mai rău decât Dragnea
Articolul următorClipe fericite și pline de emoție în familia Păcuraru. Ana Maria, mămică pentru a doua oară