Klaus Iohannis a cerut coaliției USR, PNL și UDMR să nu deranjeze grupurile de interese care au controlul asupra guvernului, susține Cătălin Drulă. Președintele USR a declarat în exclusivitate pentru Realitatea plus, în emisiunea Culisele Statului Paralel, că nu a simțit sprijinul de la Cotroceni, chiar dacă guvernul a fost format de șeful statului. 

“Eu, ca ministru, am crezut – o lună, două, trei, că îl am pe acest om în spatele meu ca garant al unor reforme. (…) Am crezut că Iohanis stă în spatele nostru, dar prin atitudine, prin ceea ce am făcut, permanent mesajul lui a fost: ««Băieți, lăsați lucrurile cum sunt. Nu deranjați, nu intrați în cuibul de viespi. Avem nevoie de liniște.

Mi-a sugerat și ne-a sugerat că își dorește liniște.

Iohannis a fost mult mai “eficient”, prin dl Hellvig, prin cei de la PNL, în a pune sub control acest sistem. Adică magistrații care mai erau independenți au fost…În ceea ce privește ce a făcut cu Justiția, da ( e mai rău decât Dragnea – n.r.)”, a declarat Drulă la Realitatea PLUS. 

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentGhidul pentru Noua Casă 2024. Ce s-a schimbat și ce trebuie să facă românii pentru a-și cumpăra o locuință
Articolul următorDeputatului Ionuţ Moşteanu, purtător de cuvânt al USR, candidează pentru funcţia de primar al municipiului Piteşti