Pe lângă amânarea evenimentului, Trump a decis să mai invite și alte țări la eveniment, printre care și Rusia, scrie publicația Capital NEWS.

 

Trump le-a spus jurnaliștilor că formula G7 este „învechită”, declarația fiind consemnată la bordul aeronavei Air Force One. Rusia, Coreea de Sud, Australia sau India ar urma să participe la versiunea extinsă de G7, ce s-ar desfășura la toamnă. Data exactă nu se cunoaște încă, însă Trump a sugerat că momentul ar putea fi perioada imediat următoare alegerilor prezidețiale din noiembrie din Statele Unite.

Noul nume al evenimentului ar putea să fie G10 sau G11, a mai precizat sursa citată. Reacția lui Trump vine și după declarasția cancelarului german, care a spus că nu va participa personal la G7, din cauza pandemiei mondiale de SARS-CoV-2.

Sursa: Realitatea de Diaspora

Articolul precedentMajoritatea pesedistă refuză să aprobe rapoartele SRI în Parlament ca să nu afle românii despre extremismul etnic din Transilvania
Articolul următorStare de asediu, la Casa Albă. Donald Trump, dus în buncăr. Garda Națională, scoasă pe străzi în 8 state