„Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă vor să dea liber la furat până în 250.000 de lei”, afirmă liderul USR, Cătălin Drulă, după ce Senatul a aprobat introducerea unui prag la abuzul în serviciul de 250.000 de lei.

„Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă vor să dea liber la furat până în 250.000 de lei. PSD și PNL au votat la Senat un nou prag la abuzul în serviciu. Comiți un prejudiciu de 250.000 de lei? Ai scăpat. E legea care ne-a scos în strada, cu sutele de mii, în 2017. E legea pe care am oprit-o atunci. Așa cum trebuie să facem și acum. Urmează Camera Deputaților și ne vom lupta să nu treacă așa ceva. Vă chem alături de mine și USR să punem presiune pe coaliția asta a hoției și sărăciei. Votul vine în aceeași zi în care, tot la Senat, au refuzat să elimine pensiile speciale. Alergarea lor e făcută: preferă să își apere specialii decât să luăm miliarde de euro din PNRR. Nu mai au nicio limită”, transmite Cătălin Drulă.

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentSenatul a votat legea pensiilor speciale. Proiectul merge la Camera Deputaţilor, for decizional
Articolul următorTurismul românesc trăiește din banii statului – Voucherele de vacanță au salvat stațiunile în ultimii ani