Imagini incredibile surprinse pe stradă cu primarul sectorului 1. Clotilde Armand a fost luată la rost de cetățeni și întrebată de problemele sectorului, dar aceasta a fugit de ei si s-a baricadat într-un salon. Mai mult, primărița a cerut și ajutorul poliției locale pentru a scăpa de oameni. Și nu este un caz izolat. Aflată într-un supermarket, Armand a făcut un scandal în momentul în care a fost filmată și întrebată de un locuitor despre șobolanii din sectorul 1. 

Totul a început din momentul în care câțiva cetățeni nemulțumiți de felul în care primarul administrează Sectorul 1, au așteptat-o pe Clotilde Armand în fața instituției, iar când a ieșit, au luat-o la întrebări. Edilul a preferat să-i ignore și s-a baricadat într-o frizerie aflată chiar peste drum de primăria Sectorului 1.

VEZI VIDEO AICI

Incidentul din frizerie nu este unul izolat.  Aflată într-un supermarket, primărița a făcut un scandal în momentul în care a fost filmată și întrebată de un locuitor despre șobolanii din sectorul 1.

 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentUSR: Guvernul PSD-PNL ”minte” atunci când spune că reduce facturile românilor
Articolul următor31 martie 2024. România a intrat în Schengen pe cale aeriană și maritimă. De ce controale scapă românii în aeroporturi: noi date