Primarii PNL se revoltă împotriva propriului Guvern pentru faptul că le-au delegat campania de vaccinare, dar nu le oferă finanțare. Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, susține că Executivul ar trebui să se implice în această problemă și să ofere primarilor posibilitatea să deconteze banii din programul național de reziliență.

”Tot acest efort doar în cârca primăriilor”. Ciucu a reproșat și faptul că primarii nu au fost consultați în realizarea acestei OUG. El a insistat că Ordonanța „doar ne dă sarcini și responsabilități, fără să asigure și un oarecare buget” și a cerut ca aceasta să fie modificată, astfel încât povara financiară să fie mai corect distribuită. „Cred că Guvernul, prin Ministerul de Finanțe, trebuie să se implice sau cel puțin să ne ofere posibilitatea să decontăm acești bani din programul național de reziliență”, a mai declarat Ciucu, pentru B1 TV.

Articolul precedentREZULTATE SONDAJ – Câtă încredere au românii în Guvernul Cîțu – primele cifre
Articolul următorDan Barna: ”Unul dintre obiectivele acestui guvern este reformarea feudalismului clientelar al inspectoratelor şcolare”