Nicușor Dan, candidatul alianței PNL-USR-PLUS la Primăria Capitalei, reacționează la anunțul oficial al PMP referitor la candidatura lui Traian Băsescu la Primăria Capitalei. 

„Exista o alianță de trei partide care au peste 50%. Publicul este un public de dreapta, care dorește și el scoaterea administrației PSD din București. Eu am fost un susținător ca această alianță să fie făcută din patru partide, nu din trei. Nu vreau să blamez pe nimeni. Fiecare a fost de bună credință, dar uneori în politică așteptările pe care și le fac unii nu se întâmplă. În politică sunt oameni și oamenii ăștia sunt grupați în organizații, care au oameni pe care îi pregătesc de ani de zile, care au ambiții. Negocierea este dusă totuși de organizații, care trebuie să cedeze de la ele anumite poziții. Fiecare face sacrificii. Acest lucru nu s-a întâmplat. E logic, e legitim ce face PMP-ul. Lupta care conteaza este între PSD și anti-PSD. Eu sunt convins că votanții PSD o să aleagă votul util și pentru a scapă de administrația PSD o să mă voteze”, a declarat Nicușor Dan, la TVR.

Candidatul alianței PNL-USR-PLUS a refuzat să dezvăluie cine s-a opus cooptării PMP în această alianță. „Toată lumea a fost de bună-credință, numai că s-a întâmplat că ce voiau unii și ce voiau alții să nu se întâmple. Se întâmplă în viață”, a mai declarat Nicușor Dan.

Articolul precedentAEP: PSD, PNL, USR, ALDE, PMP, Pro România şi Partidul Forţa Naţională au primit subvenții de 6 mil. în august
Articolul următor100% TU DECIZI! Marian Mina, fostul casier de la pod, șef la județ. Rețeaua nașilor de la Giurgiu