Liderul PLUS Bucureşti, viceprimarul Capitalei Vlad Voiculescu, anunţă, miercuri seară, că PSD contestă, la Dâmboviţa, sloganul de campanie al Alianţei USR PLUS “O Românie fără hoţie”, motivând că “dezavantajează toţi competitorii electorali”. Voiculescu publică şi o fotografie cu plângerea depusă de PSD Dâmboviţa la Biroul Electoral, social-democraţii afirmând că sloganul ”instigă la ură, xenofobie”.

”Gura păcătosului: PSD contestă, la Dâmboviţa, sloganul USR PLUS «O Romanie fără hoţie» pe motiv că «dezavantajează toţi competitorii electorali». Toţi, da? Mai spun domnii de la PSD şi că sloganul USR PLUS incită la ură şi intoleranţă. Practic – vorba lui Liviu IOLU – la fel si Codul Penal”, a scris, miercuri seară, pe Facebook, Vlad Voiculescu.

Voiculescu publică şi o fotografie cu plângerea depusă de PSD Dâmboviţa la Biroul Electoral.

”Am constatat că reprezentanţii USR PLUS au afişat în mai multe localităţi pe panourile special amenajate afişe cu caracter care instigă la ură, xenofobie, «O Românie fără hoţie», mesaje tipărite pe materialele de propagandă electorală care nu sunt prevăzute de lege”, se arată în plângerea PSD Dâmboviţa.

”În mod concret, această Alianţă electorală foloseşte mesaje care dezavantajează toţi competitorii electorali, prin afişele cu sloganul «O Românie fără hoţie», pe care era inscripţionată şi sigla acstei alianţe”, se mai arată în document.

Alianţa USR PLUS candidează la alegerile parlamentare su sloganul ”O România fără hoţie”.

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentUSR PLUS cere demisia prefectului şi a directorului DSP Sibiu: Mor oameni în fiecare zi!
Articolul următorLiderul USR, Dan Barna: ”PSD, PNL şi UDMR au boicotat referendumul Fără Penali”