Pe pagina sa de Facebook, ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Cătălin Drulă, a anunțat că, în ședința de Guvern de miercuri, Executivul a aprobat primele exproprieri din județul Prahova pentru sectorul Ploiești-Buzău, pregătind astfel lucrările în teren pentru cel mai avansat tronson al A7. 

”Acesta este acum în licitație pentru execuție, iar termenul de depunere a ofertelor este 24 august. Imediat după semnarea contractului, vor începe lucrările în teren, proiectarea fiind deja realizată. A7 este cel mai mare proiect de infrastructură propus prin PNRR (pentru segmentul Pașcani-Bacău-Focșani-Buzău-A3). Câteva date despre cum va arăta sectorul Ploiești-Buzău, pe care lucrările vor dura maximum 20 de luni: lungime – 63 km; șase noduri rutiere; 160 de hectare de perdele forestiere; 42 de poduri şi pasaje; patru spații de servicii moderne, dotate și cu stații de încărcare electrice. Ca pași următori pentru A7, în perioada imediat următoare vom începe să lansăm progresiv licitațiile și pentru restul sectoarelor, până la final de an: Buzău-Focșani, Focșani-Bacău și Bacău-Pașcani”, a detaliat Cătălin Drulă.

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentEXCLUSIV Deputat din coaliție, atac dur la adresa premierului Cîțu
Articolul următorIulian Bulai despre PNDL: ”Furt pe față. Bătaie de joc. Investiții supradimensionate. Firme de casă abonate la banul public. PNL anunță că vrea un nou PNDL”