Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a blocat autostrada A3 Ploieşti-Braşov, dar a mers la semnarea unui contract de drum judeţean care trece Carpaţii “cu care Ministerul Transporturilor n-are nicio treabă”.

“Sorin Grindeanu, care a blocat autostrada A3 Ploieşti-Braşov, merge la semnarea unui contract de drum judeţean (cu care Ministerul Transporturilor n-are nicio treabă) care trece Carpaţii printr-un pas la 1.300 m altitudine. O falsă alternativă la Valea Prahovei, o cârpeală de la oameni care atâta pot: drumuri judeţene, nu infrastructură mare, europeană”, a scris Cătălin Drulă, fost ministru al Transporturilor, într-o postare pe Facebook, intitulată: “O poză cât un eşec de ţară: Sabotarea autostrăzii Ploieşti Braşov”.

El a transmis că sunt doi ani de la semnarea contractului de proiectare pentru Autostrada Ploieşti-Comarnic-Braşov, în martie 2021, în timpul mandatul său, şi de un an şi jumătate nu se mai întâmplă nimic în cadrul contractului.

“În septembrie, peste 6 luni, ar fi trebuit predat studiul de fezabilitate cu studiu geotehnic, proiectare de traseu, structuri, tunele. Suntem tot la 5% progres din activităţile necesare, exact ca acum 1 an şi jumătate. Acest eşec colosal are Grindeanu/PSD scris mare pe el. De fiecare dată când staţi în coadă la Buşteni, Sinaia, Comarnic, Azuga, Predeal să ştiţi cine e de vină”, a mai scris Cătălin Drulă. 

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentUSR continuă colaborarea din CGMB cu Nicușor Dan pentru ca Bucureștiul să nu ajungă înapoi pe mâna Gabrielei Firea
Articolul următorFostul vaslas al lui Dragnea, Sorin Grindeanu, sfidare maximă: Eu nu mă dau cu barca pe Bîstroe