Candidatul USR-PLUS la Primăria Sectorului 1 al Capitalei, Clotilde Armand, anunță marți, pe Facebook, că va solicita Parchetului General al României să preia ancheta despre situația de la Biroul Electoral al Sectorului 1.

„Aud că prietenul lui Omar Hayssam (Marcel Ciolacu) împreună cu fostul primar bolșevic de la Sectorul 1 (da, este un bolșevic pur sânge care a transformat Poliția Locală în poliție politică și a folosit-o să mă urmărească) vor să renumere voturile pentru că țineți-vă bine: ”voturile reprezintă voința și speranța oamenilor. Iar acestea nu trebuie în niciun caz furate.” Really? Și în 2016 ce-ați făcut domnilor?! Acum, eu vreau să-i lămuresc pe cei doi în felul următor. Astăzi voi solicita Parchetului General al României să preia ancheta despre situația de la Biroul Electoral al Sectorului 1. Să înțelegem și noi o treabă”, scrie Armand pe facebook.

Conform ultimelor informații oficiale de la BEC, la Sectorul 1, după numărarea a 94,93% dintre voturi, Clotilde Armand are 41,06%, Daniel Tudorache (PSD) – 39,72%, iar Ioana Constantin (PMP) – 7,75%.

Primarul în funcție al Sectorului 1, Dan Tudorache, a cerut aseară Biroului Electoral Central renumărarea voturilor.

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentNoul primar ales al Sectorului 2, Radu Mihaiu: ”Pornim toţi pe un drum nou”
Articolul următorAlianţă împotriva Olguţei Vasilescu, la Craiova. USR PLUS şi PNL vor un viceprimar