Candidatul susţinut de USR PLUS şi PNL la Primăria Sectorului 2, Radu Mihaiu, care, potrivit datelor parţiale centralizate de BEC, a obţinut cele mai multe voturi, a declarat că de marţi instituţia îşi deschide porţile şi începe un proces de schimbare a filosofiei de muncă, potrivit Agerpres.

“Nu va fi uşor, dar nici imposibil cum cred cei mai mulţi dintre noi, cei care nu au ieşit la vot. Le vom dovedi începând de mâine că se poate ca toţi angajaţii primăriei, indiferent de culoarea politică, de trecutul profesional, să pună umărul la treabă şi să depună efort pentru cetăţeni. Le vom dovedi că primăria poate avea în primul rând interesul comunităţii în vedere. Pornim toţi pe un drum nou. Vom descoperi teritorii necunoscute pentru administraţia românească. Vom învăţa împreună să ne asumăm mai multă responsabilitate. Vom înţelege împreună că lucrurile trainice şi valoroase îşi merită efortul. Vom construi o comunitate în care să ne placă să trăim şi pe care să o îngrijim”, a postat Radu Mihaiu pe Facebook.

Potrivit acestuia, ceea ce nu au priceput contracandidaţii săi e că modul lor de-a face politică nu mai merge. “Nu poţi construi solid atunci când jocurile sunt măsluite pentru unul sau altul. Nu poţi îmbunătăţi viaţa oamenilor atunci când interesul caracatiţei precede interesului public”, a subliniat Radu Mihaiu.

El spune că încrederea celor care l-au votat îi dă energia pentru tot ce urmează. “Am pornit în această cursă fără pic de notorietate, dar înconjurat de o echipă neobosită am reuşit să ajungem în dialog cu voi şi să ne cunoaştem”, afirmă Mihaiu.

În opinia sa, dreapta unită din Bucureşti a fost aşezată pe principii sănătoase. “La Sectorul 2 colaborarea cu doamna Anisie şi echipa PNL a funcţionat foarte bine şi ţin să le mulţumesc pentru susţinere. Dreapta unită din Bucureşti a fost aşezată pe principii sănătoase şi asta ne-a dat oportunitatea să trecem peste şicanările dintre colegii noştri din alte localităţi. (…) Vom continua împreună şi vom duce la bun sfârşit angajamentele pe care ni le-am asumat public înainte de vot”, susţine Radu Mihaiu.

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentNoul primar al Bucurestiului nu se joaca: ”Aproape toate companiile municipale vor dispărea”
Articolul următorClotilde Armand: ”Astăzi voi solicita Parchetului General al României să preia ancheta despre situația de la Biroul Electoral al Sectorului 1”