Locurile de joacă din Sectorul 1 al Capitalei s-ar putea închide de astăzi. Este anunțul făcut chiar de edilul celui mai bogat sector. Clotilde Armand spune că decizia vine în urma fondurilor insuficiente pentru întreținere. Fondurile alocate pentru spațiile verzi și a locurilor de joacă au fost reduse drastic, de la 200-250 de milioane de lei, la doar 20 de milioane de lei.

Primarul celui mai bogat sector din Capitală a spus că nu are bani suficienți pentru întreținerea spațiilor verzi, respectiv pentru întreținerea terenurilor de joacă. Din acest motiv, edilul a anunțat că începând de astăzi, 1 aprilie, aceste terenuri de joacă vor fi închise. 

Primărița-pompier de la sectorul 1 fuge de cetățenii care-i cer socoteală. Imagini virale, Clotilde s-a baricadat în frizerie – VIDEO

Potrivit lui Clotilde Armand, fondurile alocate pentru întreținerea spațiilor verzi, implicit a terenurilor de joacă, au fost reduse drastic de la 200-250 de milioane de lei la 20 de milioane de lei, sume ce sunt, practic, insuficiente. De altfel, aceste sume se pare că ar fi fost deja folosite pentru plata restanțelor din luna decembrie. 

În plus, Clotilde Armand a scos la suprafață importanța mentenanței profesioniste a locurilor de joacă. Practic, cât de importante sunt piesele de schimb certificate și cât de importante sunt serviciile specializate pentru întreținerea echipamentelor. 

Clotilde Armand se plânge din nou că nu este lăsată să candideze. Cum face de râs România la Bruxelles primărița de la Sectorul 1

Întrebată dacă a încercat să rezolve problema, primărița a spus că a încercat o rectificare bugetară însă nu a fost susținută de consilierii din opoziție. 

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentLovitură pentru Dan Ilie Morega! Fostul prefect de Gorj are obligaţia de a nu părăsi domiciliul
Articolul următorScandalului “puiului vopsit”. Mizele din spatele isteriei naționale create de Horia Constantinescu