Primarul Capitalei Nicuşor Dan a declarat, marţi, despre sondajul care îl dă câştigător pe Cristian Popescu Piedone, că o să vedem la vot. El a precizat că mai sunt mai bine de 10 săptămâni de campanie preelectorală şi electorală, iar oamenii au timp să se informeze, astfel că rămâne optimist. 

”O să vedem la vot, binenţeles. Mai avem mai bine de 10 săptămâni de campanie preelectorală şi electorală, oamenii au timp să se informeze despre fiecare dintre candidaţi. Rămân optimist”, a spus primarul Capitalei. Despre candidatul PSD, medicul Cătălin Cîrstoiu, primarul a afirmat că nu este analist.

”Eu nu sunt analist, eu sunt optimist că bucureştenii se vor informa, vor compara ce am făcut noi într-o administraţie de trei ani, faţă de ce a făcut administraţia PSD în cei 12 ani anteriori, şi vor vota în cunoştinţă de cauză”, a mai spus Nicuşor Dan.

Sondaj pentru București: Cristian Popescu Piedone – 42%; Nicușor Dan – 30%. Ce procent ar obține candidatul coaliției PSD-PNL

Cristian Popescu Piedone ar obţine 42% din voturi, fiind urmat de Nicuşor Dan, cu 27% din voturi şi de Cătălin Cîrstoiu, cu 16%, dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri pentru Primăria Capitalei, conform unui sondaj Avangarde, la comanda Digi24. Cristian Popescu Piedone conduce şi în topul încrederii, urmat de Robert Negoiţă şi de Nicuşor Dan.

Mai mult de o treime dintre cei chestionaţi cred că Sectorul 3 este cel mai bine administrat, fiind urmat de Sectorul 4 şi de Sectorul 6. Jumătate dintre cei chestionaţi s-au declarat mai degrabă nemulţumiţi de aspectul Bucureştiului, în timp ce 46% se declară mai degrabă mulţumiţi.

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentIpocrizia se vede la vot! Senatorii PNL și PSD nu renunță la taxa pe boală și resping inițiativa legislativă USR de eliminare a ei
Articolul următorBăiatul de mingi al baronului Stănescu, păstrat de PSD-PNL în Guvern, deși nu a făcut nimic pentru agricultori