Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Cătălin Drulă, ia în calcul să desfiinţeze Autoritatea de Reformă Feroviară (ARF), declarându-se foarte nemulţumit de activitatea acestei instituţii, anunță Agerpres.

El a spus că sunt discuţii în acest sens la nivel de Guvern şi de coaliţie, o decizie urmând să se ia în perioada imediat următoare.

“Sunt foarte nemulţumit de acest lucru – aici ar fi trebuit acum 3 sau 4 ani să fi început procesul de cumpărare a acestor trenuri. Acum ar fi trebuit să avem nişte rame noi. Totul e blocat, sunt foarte nemulţumit de această instituţie şi avem discuţii şi la nivelul coaliţiei şi în Guvern. Vom lua o decizie în perioada imediat următoare dacă vom mai continua şi dacă are sens să avem o instituţie separată, cu salariile ei, cu oamenii ei, în momentul în care nu produce ceea ce ar trebui să producă”, a declarat Drulă, într-un interviu acordat Antena 3.

Întrebat dacă ia în calcul ca ARF să fie desfiinţată, şeful de la Transporturi a răspuns afirmativ.

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentMinistrul Năsui: ”Am vorbit cu premierul, susţinem fără echivoc legea 5G trimisă de Guvern în Parlament”
Articolul următorVicepremierul Kelemen Hunor anunță că România şi Ungaria negociază pentru recunoaşterea reciprocă a certificatelor de vaccinare