USR și PLUS Iași au anunțat organizarea unui eveniment comun astăzi. Doar că cei de la USR Iași s-au răzgândit, motivând că vor o dezbatere extinsă, cu „ mai mulți actori politici ieșeni“, după cum anunță aceștia pe pagina lor de Facebook.

„Amânăm evenimentul de duminică pentru a organiza o dezbatere mai largă, incluzând mai mulți actori politici ieșeni. În contextul ultimelor evenimente de pe scena politică a Iașului, dorim să avem o dezbatere mai extinsă a dreptei, prin care să punem pe masă proiectele noastre, să decidem împreună și cu ajutorul cetățenilor ce este mai bine pentru ieșeni“, au scris cei de la USR Iași.

Cei de la PLUS Iași au reacționat la acest mesaj și au transmis că ei vor fi prezenți astăzi la Hotel Traian, la ora 10.00. „Este o dezbatere pentru stabilirea candidatului comun al Alianței USR PLUS, pe care am agreat-o de comun acord. Vă așteptăm la dezbatere pentru a prezenta ieșenilor programele și viziunea candidaților pentru Iași“, au reacționat cei de la PLUS Iași pe pagina celor de la USR Iași.

Doar că reprezentanții celor de la USR Iași au șters mesajul „partenerilor“ de alianță, informează realitateadeiasi.net

Articolul următorDeputatul Emanuel Ungureanu a dezvăluit pe pagina sa de Facebook faptul că Spitalul și Aeroportul din Cluj NU sunt pregătite pentru a gestiona persoanele care vin din zonele afectate de coronavirus.