Până în acest moment nu am nicio informație oficială de la DLAF privind implicarea mea în vreo notă de constatare care să fie trimisă la DNA, spune Dan Barna, lider USR PLUS, după ce DLAF a precizat că este în curs de investigare proiectul în care este implicată firma sa de consultanță.

Barna anunță că se va retrage din funcțiile publice pe care le deține, dacă procurorii DNA îl pun sub urmărire penală.

“Nu am comis nicio faptă penală, nu am fost chemat la DNA.

Nu am fost invitat la audiere, cu excepția celei de acum o lună și jumătate, pe care chiar eu am anunțat-o. Dacă se va porni o urmărire penală împotriva mea, evident mă voi retrage. Acesta este un lucru firesc. Mă voi retrage, în măsura în care se va porni o măsură penală în ceea ce mă privește

Sunt dispus la orice este necesar, principiile “fără penali în funcţii publice” e un crez cu care am venit în politică.

Am solicitat şi la DLAF o notă de constatare. Nu vreau să vorbim despre un viitor care nu o să existe, pentru că, nefiind nicio faptă asupra căreia să am eu personal îndoială, nu văd de ce am discuta scenarii care nu se vor realiza.”, a declarat, marţi, Dan Barna, după apariţia acestor informaţii în spaţiul public.

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentMinistrul Tanczos Barna lămurește scandalul ursului: Prințul a vânat legal. Ursul împușcat era periculos și nu este cel mai mare din România
Articolul următorDeputatul USR Silviu Dehelean: „Parte din caracatița construită de Dragnea este încă activă în unele structuri din domeniul juridic”