Deputatul USR Claudiu Năsui se arată șocat de cazul judecătoarei care dădea soluții pe șpagă! Parlamentarul USR arată că tot cazul are loc într-un „sistem bolnav”.

„Cum arată un sistem bolnav:

O judecătoare a fost prinsă că lua șpagă ca să dea soluții favorabile.

În total, prejudiciul creat a fost de peste 100 de milioane de lei, conform DNA.

Doamna judecătoare a primit în prima instanță o pedeapsă de 7 ani de închisoare.

Ați crede că s-a făcut justiție. Dar nu.

A contestat decizia, așa cum e firesc și are dreptul. După care dosarul a stat la Curtea de Apel 6 ani și încă 2 la ICCJ.

Timp în care, ce să vezi?

Faptele s-au prescris.

Ați crede că a scăpat de pedeapsă dar măcar trebuie să dea banii înapoi și nu ne mai judecă.

Dar nu. Nici aici nu ați avea dreptate.

Doamna judecător în cauză nu doar că nu va plăti nimic, dimpotrivă va primi încă 3 milioane de lei din banii dumneavoastră ca despăgubiri pentru perioada cât a fost suspendată din magistratură.

Conform sistemului, ar fi trebuit lăsată să judece în tot timpul ăsta.

Și nu doar atât. Dar acum, pe lângă cei 3 milioane de lei din banii dumneavoastră pe care îi va primi, va fi și repusă în funcție. Va judeca în continuare.

Și nu doar atât. Mai tare, va fi și președintă de secție în cadrul unui tribunal!

Nu de alta, dar asta e funcția pe care o avea în momentul în care a fost prinsă luând șpagă. Deci, la funcția asta se întoarce.

Deci nu doar că va judeca, nu doar că nu dă niciun ban înapoi, nu doar că va primi chiar o avere din banii dumneavoastră, nu doar că va lua și pensie specială de zeci de mii de lei pe lună, dar până atunci va fi și șefa altora care judecă. Îi va supraveghea atent să… judece corect”, a spus Năsui.

 

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedent”Nu voi permite ca un astfel de discurs să devină normalitate la Timişoara„ – Atac incalificabil la adresa primarului Dominic Fritz
Articolul următorAnca Alexandrescu: Zelenski vine la București și se va întâlni cu premierul Marcel Ciolacu – Motivul vizitei în România