Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, vrea să oprească construcția unor blocuri din Aleea Modrogan nr. 1A, vecinii sediului central al PNL.

„În această dimineață am mers pe Aleea Modrogan nr. 1A din inima Bucureștiului și am văzut șantierul de acolo. Este îngrozitor să privești cum o zonă protejată devine betonată din cauza unor funcționari publici cu interese meschine. În Parcelarea Filipescu cineva s-a gândit să planteze 3 blocuri și să distrugă zona istorică. Știm foarte bine cine a dat aceste avize și autorizații de construire.

Alături de mine venit și domnul viceprimar al Sectorului 1 Oliver Păiuși care a început deja demersurile de verificare a documentației elaborată de funcționarii din Primăria Sectorului 1. Eu voi înainta către Prefectul Municipiului București o solicitare de anulare a autorizației de construire și voi sesiza Inspectoratul de Stat în Construcții.

Avem zero toleranță față de cei care aleg să distrugă moștenirea impresionantă a Bucureștiilor.”, scrie Clotilde Armand.

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentSondaj CURS: Cum s-au schimbat intențiile de vot ale românilor, la o lună după alegeri
Articolul următorCHECK-IN. 4 centre de vaccinare în tot județul Ilfov