Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, numit de PNL în funcție, a afirmat, cu privire la posibilitatea ca USR-PLUS să decidă cu privire la un nou prefect al Bucureştiului, că îi urează succes acestuia, oricine ar urma să fie numit.

Dacian Cioloș, co-președintele USR-PLUS, îl ironizează pe Berbeceanu, nimeni altul decât nașul lui Marian Godină, polițistul care l-a avut invitat pe fostul premier al României pe când deținea funcția de la Palatul Victoria la lansarea uneia dintre cărțile sale. ”În funcții publice cu o responsabilitate mare să fie oameni competenți”, a adăugat Cioloș cu referire la viitorul prefect al Bucureștiului.

”Am văzut că domnul Traian Berbeceanu și-a luat la revedere de la funcția de prefect, după negocierile politice în care s-a stabilit unde numește prefecți fiecare partid din Coaliția de guvernare. Eu știu că e un om care nu fuge la greu, așa că nu înțeleg unde se grăbește să plece.

Lăsând gluma la o parte, situația în care ne aflăm presupune ca în funcții publice cu o responsabilitate mare să fie oameni competenți, care au demonstrat că știu ce au de făcut și e nevoie de multe ori și de continuitate. Chiar dacă numirea în funcția de prefect la București revine PLUS, asta nu înseamnă că avem în vedere doar criterii de partid, ci în primul rând urmărim competența și asumarea unor obiective, respectul pentru muncă și empatia.”, a spus Dacian Cioloș.

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentMinistrul Educatiei, Sorin Cîmpeanu: Dacă vine valul trei NU vom ezita să închidem iar școlile
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 149. Toni Grecu, victima unui fake news halucinant!