Deputatul USR Iulian Bulai afirmă că persoana care a ameninţat-o cu moartea pe actriţa Maia Morgenstern a fost identificată, adăugând că justiţia trebuie să rezolve acest caz. “Sper ca persoana respectivă să fie un lup singuratic, fără legături cu un anumit partid extremist din Parlamentul României. Discursul radical, fundamentalist şi terorist nu trebuie lăsat să se dezvolte în ţara noastră”, adaugă el, anunță news.ro.

“Extremismul, rasismul şi antisemitismul nu au ce căuta în România. Mă bucur că a fost identificată persoana care a trimis ameninţări cu moartea doamnei Maia Morgenstern. Justiţia trebuie să rezolve acest caz”, a scris Iulian Bulai, duminică, pe Facebook.

El a adăugat că speră ca aceasta să nu aibă legături cu “un anumit partid”.

“Sper ca persoana respectivă să fie un lup singuratic, fără legături cu un anumit partid extremist din Parlamentul României. Discursul radical, fundamentalist şi terorist nu trebuie lăsat să se dezvolte în ţara noastră”, a susţinut Bulai.

Un mesaj care cuprinde ameninţări cu moartea la adresa actriţei Maia Morgenstern a fost trimis către Teatrul Evreiesc de Stat şi este semnat ”din partea partidului AUR”.

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) reclamă, sâmbătă seară, ”înscenări mizerabile” în numele formaţiunii şi transmite întreaga susţinere pentru Maia Morgenstern.

”Suntem consternaţi în faţa acestei intoxicări pe care o considerăm incalificabilă”, a transmis formaţiunea, apreciind că este vorba despre ”o provocare care trebuie pedepsită în cel mai aspru mod”.

Reprezentantul Special al Guvernului României pentru Promovarea Politicilor Memoriei, Combaterea Antisemitismului şi Xenofobiei, deputatul Alexandru Muraru, afirmă că Poliţia trebuie să ancheteze de urgenţă cazul atacului antisemit la adresa acriţei Maia Morgenstern. ”Parlamentari ai AUR elogiază criminali de război de la tribuna Parlamentului încurajând astfel acţiunile antisemite”, afirmă deputatul.

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentMehedinți: Fonduri de la bugetul de stat pentru zonele afectate de calamitățile naturale
Articolul următorCulisele statului paralel, ora 18 – Când a început și cine se face VINOVAT de jaful BTT