Deputatul USR PLUS Iulian Bulai afirmă că ambii părinţi ai unui amic al său au murit de Covid-19 în această săptămână. ”Nu e de glumă. E o chestiune de viaţă şi de moarte”, afirmă deputatul, precizând că ”prin solidaritate, nu prin egoism, vom ieşi din aceste momente teribile care ne tulbură pe toţi”, scrie News.ro.

”Ambii părinţi ai unui amic au murit de Covid-19. Săptămâna aceasta. În judeţul Neamţ. Nu e de glumă. E o chestiune de viaţă şi de moarte. Astăzi mă despart de toţi prietenii de pe Facebook care iau în derâdere existenţa acestui virus, care cred că totul este o conspiraţie, care protestează ca să plece pandemia, sau care dau foc la măşti pe stradă”, a scris, vineri seară, pe Facebook, Iulian Bulai.

Acesta afirmă că ”e despre viaţă şi moarte”.

”Nu viaţa unor oameni de pe alte continente sau din alte ţări. Ci a celor de lângă noi. Prieteni. Familie. Apropiaţi. Prin solidaritate, nu prin egoism, vom ieşi din aceste momente teribile care ne tulbură pe toţi”, a mai scris deputatul.

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentFRF, luată la puricat de Corpul de Control al Prim-Ministrului! DOCUMENT-FOTO
Articolul următorDeputatul USR Tudor Benga: ”Cea mai importantă responsabilitate a celor votați în funcție publică este să răspundă în fața oamenilor”