Primăria Sectorului 4 își suspendă activitatea de miercuri, 25 noiembrie, până pe 2 decembrie inclusiv, din cauza apariției unor cazuri de infecție cu noul coronavirus în rândul angajaților autorității locale. Astfel, va fi suspendată activitatea de lucru cu publicul, precum și a activității neesențiale.

“Ca urmare a apariției unor cazuri de infecție cu noul coronavirus în rândul angajaților autorității locale, Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, a dispus astăzi, 24.11.2020, suspendarea activității de lucru cu publicul, precum și a activității neesențiale, în perioda 25 noiembrie – 02 decembrie 2020. În consecință, în săptămâna ce urmează, vor fi întreprinse în regim de urgență toate măsurile sanitare ce se impun, iar angajații serviciilor a căror activitate poate fi executată în regim de muncă la distanță, vor lucra de la domiciliu. Totodată, activitățile ce nu pot fi executate în regim de muncă la distanță, urmează a fi reprogramate, cu prioritate, pentru date ulterioare.” anunță instituția printr-un comunicat de presă.

Și Primăria Sectorului 5 îşi suspendă activitatea cu publicul până în data de 7 decembrie, după apariţia unor cazuri de coronavirus în rândul angajaţilor, iar şedinţa de consiliu din data de 26 noiembrie se va amâna pentru 2 decembrie, secretarul general al Primăriei şi unii directori fiind confirmaţi cu noul coronavirus, anunță instituția printr-un comunicat de presă.

Singurele activități deschise vor fi cele ale Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor pentru eliberarea certificatelor de naştere sau deces, cu respectarea strică a normelor sanitare în vigoare, precizează Primăria Sectorului 5.

„Menţionăm că se vor oficia şi cununiile civile programate în această perioadă, dar într-un cadru mult mai restrâns (cel mult 6 persoane). Starea Civilă din cadrul Primăriei Sectorului 5 are o intrare separată de restul clădirii”, se mai arată în comunicat.

Toate spaţiile din clădirea Primăriei urmează să fie dezinfectate de o firmă specializată. Personalul care a intrat în contact direct cu angajaţii infectaţi a fost testat şi va rămâne acasă până la primirea rezultatului. „Dacă acesta va fi negativ, angajaţii vor reveni la locul de muncă”, precizează Primăria.

 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 115. Femeile din spatele lui Putin
Articolul următorPrimarul Nicușor Dan a explicat de ce nu se poate facem acum testarea Bucureștiului