Europarlamentarul USR PLUS Dragoș Pîslaru spune că el este cel care apare în timp ce își sărută soția în poza care însoțește o postare critică a liderului social-democrat la adresa actualei coaliții de guvernare.

Liderul PSD Marcel Ciolacu a postat duminică, pe Facebook, un text critic la adresa lui Klaus Iohannis, Florin Cîţu şi Ludovic Orban. Postarea este însoțită de imaginea unui cuplu care se sărută și poartă însemne ale Uniunii Europene.

Europarlamentarul PLUS Dragoş Pîslaru spune că în poză este el şi soţia lui, în momentul în care România a devenit efectiv membră UE.

„Ce fail epic, domnule Ciolacu! Domnul Marcel Ciolacu pune o poză cu mine și cu soția mea sărutându-ne, la momentul intrării României în Uniunea Europeană, încercând, crede el, să tragă de urechi „actualii conducători” care am fi uitat despre acel moment unic pentru țară. „Unii au scris istorie, alții ratează șanse istorice pentru România!”, spune șeful PSD în postare. Exact, domnule Ciolacu, ăia care scriu istorie sunt și în fotografie, și o scriu în continuare inclusiv prin planul de a aduce multe miliarde în România prin #PNRR-ul de care amintiți. Cât despre sărutul de acum 14 ani, cum credeți că l-am putea uita? :)”, a scris Dragoș Pîslaru pe Facebook.

„Sărbătoream cu soția în Piața Universității aderarea la UE la revelionul din 2006 spre 2007, poza a devenit virală și a preluat-o BBC, Euronews, Getty etc”, a mai scris europarlamentarul.

La rândul său, Liviu Iolu, fost purtător de cuvânt al Guvernului Cioloş şi membru în conducerea PLUS, îl ironizează pe Ciolacu.

”Minunat e Ciolacu pe “şoşăl-midia”. A pus o poză cu Dragoş Pîslaru şi soţia de acum 16 ani spunând că actualii conducători, deci probabil că şi Pîslaru care e lider USR PLUS, au uitat de acel moment în care România a intrat în UE. Marcele, rămâi la table că e greu cu politica”, îi transmite Iolu.

Postarea liderului PSD:

Articolul precedentUSR PLUS o susţine oficial pe Nicoleta Predescu pentru şefia Consiliului de monitorizare a drepturilor persoanelor cu dizabilităţi
Articolul următorRealitatea de lângă tine – Miron Pană este un tată singur care își crește cu greu copilul de 12 ani