Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că bucureştenii vor plăti „facturi mai mici la energia electrică utilizată pentru iluminatul stradal”, şi că a semnat contractul de 50 de milioane de lei, finanţare nerambursabilă pentru modernizarea sistemului public pe 34 de artere importante din municipiu. El a adăugat că este în desfăşurare licitaţia pentru achiziţia a 4.830 de aparate de iluminat stradal cu tehnologie LED şi sistem de telegestiune în valoare estimată de 18.109.177 lei, iar termenul pentru depunerea ofertelor este 20 Noiembrie.

„Vom plăti facturi mai mici la energia electrică utilizată pentru iluminatul stradal. Am semnat contractul de 50 de milioane de lei, finanţare nerambursabilă pentru modernizarea sistemului public pe 34 de artere importante din Capitală. Costurile investiţiei vor fi achitate integral de Administraţia Fondului pentru Mediu”, a scris Nicuşor Dan, luni pe Facebook.

Edilul a mai spus că este în desfăşurare licitaţia pentru achiziţia a 4.830 de aparate de iluminat stradal cu tehnologie LED şi sistem de telegestiune în valoare estimată de 18.109.177 lei, iar termenul pentru depunerea ofertelor este 20 Noiembrie.

„În total, am atras fonduri de la AFM de 75 de milioane de lei pentru creşterea eficienţei energetice a sistemului de iluminat public pe 49 de artere intens circulate. Aceste proiecte vor contribui şi la creşterea siguranţei cetăţenilor şi a traficului auto pe timpul nopţii”, a completat Dan. 

 

Sursa: Newsinn

Articolul precedentPUSL susține în continuare candidatura Gabrielei Firea pentru un nou mandat la Primăria Capitalei și salută revenirea în funcțiile de conducere din PSD
Articolul următorDeputata Cosette Chichirău, care a demisionat din USR, anunță înființarea unui nou partid