Președintele USR Buzău, Irinel Cîrstea, își anunță demisia din partid și anunță că va pleca cu totul în momentul în care își va încheia mandatul de consilier local.

”Peste doar câteva zile împlinesc 6 ani de când am intrat în „familia” USR Buzău.

Au trecut 6 ani în care am investit, timp, pasiune și energie pentru un crez, un ideal, că astfel putem ajuta comunitățile locale, buzoienii, putem edifica o societate echitabilă, mai prosperă, mai bună, În 2021 am predat mandatul de președinte în urma fuziunii cu Plus, fără să mai candidez la vreo funcție internă.

În iulie 2021, USR Buzău avea 35 de filiale locale și aproximativ 600 de membri activi în tot județul. Pentru prima dată USR Buzău avea reprezentant în Parlamentul României. În urma fuziunii, aveam un primar, doi viceprimari și 11 consilieri locali.

În prezent lucrurile merg în direcția opusă perioadei 2017-2021. În județ au rămas mai puțin de 15 filiale active și maximum 200 de membri în tot județul. Opoziția, inițiativele, proiectele pentru comunitate sunt în stand by.

Având în vedere cele expuse mai sus, și nu numai, am luat decizia de a nu mai candida din partea USR în 2024 și nici membru nu voi mai rămâne. Voi părăsi organizația imediat cum voi încheia mandatul de Consilier Local.

Motivele sunt cele sesizate chiar de voi, cei care ați votat cu încredere USR. Vă las un link în comentarii pentru un mic exemplu.

Sunt deschis dialogului, am făcut și voi face, în continuare, tot îmi stă în putere să pot ajuta buzoienii, comunitatea noastră.

Vă asigur de toată prețuirea și vă mulțumesc pentru încredere!”, scrie Irinel Cîrstea.

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentGeorge Păunescu, interviu eveniment la Realitatea PLUS – Cel mai controversat afacerist, dezvăluiri după 20 de ani de tăcere
Articolul următorCătălin Drulă: „Doctor” Bode, soluţia e demisia! Presiunile asupra UBB nu te fac mai puţin hoţ