Primarul Sectorului 2 Radu Mihaiu a anunţat că a făcut o plângere penală la DNA împotriva fostului viceprimar Dan Cristian Popescu, sesizarea având la bază modul abuziv în care acesta „a făcut presiuni asupra aparatului de specialitate să demoleze ilegal panourile publicitare ale concurenţilor domniei sale”.

„Am trimis la DNA o plângere penală împotriva fostului viceprimar Dan Cristian Popescu. Sesizarea are la bază un raport al corpului de control care spune că, în mod abuziv, a făcut presiuni asupra aparatului de specialitate să demoleze ilegal panourile publicitare ale concurenţilor domniei sale. Iată cum, într-un mod simplu, «Profu de mate» a demonstrat cum se pot înmulţi zerourile. Sunt convins că DNA va înţelege demonstraţia”, a scris Radu Mihaiu, luni pe Facebook.

Sursa: Mediafax

Articolul precedentStelian Ion: Iohannis a ținut morțiș să fie adoptate și să promulge în grabă Legile Justitiei pentru că știa că sunt cu probleme, care vor oligarhiza sistemul de justiție
Articolul următorDrulă: „După luni de zile de alba-neagra cu pensiile românilor, minciuna PSD și PNL s-a dovedit pe de-a întregul: pensiile cresc cu doar 12,5%”