Vicepreședintele USR Cătălin Drulă a transmis, joi, pe pagina sa de Facebook, că „cele mai dizgrațioase și nocive” giumbușlucuri electorale sunt inaugurările făcute înaintea alegerilor, precum deschiderea Tronsonului de Autostradă A7 – varianta ocolitoare Bacău, eveniment la care au participat, miercuri, președintele Klaus Iohannis și premierul Ludovic Orban.

Drulă precizează că au apărut găuri pe obiectivul inaugurat și șoferii și-au stricat roțile.

„Urmăresc de aproape 10 ani infrastructura din România și în acest timp am văzut toate pocinogurile, minciunile gogonate și giumbușlucurile electorale făcute de politicieni pe tema autostrăzilor. De la hărți colorate, la promisiuni fantasmagorice și până la drumuri “în regim de autostradă” cu treceri de pietoni și limitări la 30km/h. Dar cele mai dizgrațioase și nocive au rămas inaugurările cu 3 zile înainte de alegeri. Șantiere pe care se dă rasol și se face rabat, repede-repede, ca tăietorii de panglici să poată să-și facă circul fix în prag de scrutin electoral.

În 2014, V. Ponta inaugura cu 2 zile înainte de turul 2 al prezidențialelor, lotul 3 din autostrada Orăștie-Sibiu și făcea în fața camerelor glumițe despre “lucrul bine făcut” (o ironie imatură față de contracandidatul Iohannis). După câteva luni autostrada se surpa și se închidea traficului.

Ieri, cu 4 zile înainte de alegeri, Orban, Iohannis și Bode au dat drumul la Varianta de Ocolire Bacău. Fără parapeți de protecție pe 3 km, fără dispozitive de acoperire a rosturilor de dilatație și cu alte elemente de siguranță lipsă. Câteva ore mai târziu primele mașini își spărgeau jantele în găurile apărute la rosturile nefinisate.

Concluziile le las cititorilor”, a scris Cătălin Drulă.

El și-a însoțit postarea cu o imagine de la fața locului:

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentMiron Mitrea: Lupta în campanie s a dus pentru electoratul de dreapta și Nicușor Dan e un antipolitician care contează
Articolul următorDacian Cioloș despre PNL: ”Are cineva încredere că cei care au trecut de la PSD la PNL nu trec iar la PSD când se văd cu sacii-n căruță?”