Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a transmis, joi seara, după ședința de Guvern, un mesaj pentru cei care-l contestă tot mai mult în ultima perioadă.

“Aș vrea să transmit un mesaj. Cred că toată lumea este obosită, aș începe cu personalul sanitar, elevii, profesorii, patronii de restaurante.

Cred că situația de față este judecată greșit pentru că ne gândim la pandemie ca la o boală. Este mai mult decât o boală. Pandemia îi afectează pe cei care nu au acces la servicii medicale.

Azi avem 1498 disponibile la ATI, 1335 sunt ocupate. Avem 3 paturi liber la ATI pentru copii din 10.

Avem un progres semnificativ al vaccinării. prin măsurile pe care Guvernul le ia, încercăm să câștigăm timp pentru vaccinare. Avem o șansă să avem destule vaccinuri pentru ca să avansăm foarte mult.

Am aprobat câteva lucruri importante. Unul este legat de testarea în farmacii. ea se va putea face la un preț foarte redus.

Am spus-o de multe ori și o repet pentru că se vorbește de paturi ATI ca și cum am vorbi de mobilă”, a spus Vlad Voiculescu.

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentNoile RESTRICȚII oficiale: „În weekend circulația va fi permisă până la 20, iar la firme/operatori economici până la 18:00”
Articolul următorMinistrul Transporturilor, Cătălin Drulă, după blocarea metroului: Nu vom ceda, sunt interese mafiote