Emanuel Ungureanu și-a prezentat proiectul „Colț de Rai”, în exclusivitate, la Realitatea PLUS, la  emisiunea Legile Puterii, cu Alexandra Păcuraru. Este vorba de un proiect pentru copiii cu boli rare din România, pe care Emanuel Ungureanu dorește să-l facă în județul Cluj.

„Vreau să îl felicit pe Emanuel Ungureanu pentru demersul său, pentru visul său, deocamdată suntem la stadiul de vis. Este vorba de un proiect de suflet și din suflet, făcut în parteneriat, cu fonduri europene, pentru copiii cu boli grave. Iată că Emanuel Ungureanu arată că acolo unde există viziune și voință, Dumnezeu va face să fie cu putință ca toți acești copii să aibă parte de un tratament alternativ. Acesta este proiectul – Centrul de recuperare. Știu că e nevoie de strângere de fonduri în continuare pentru a putea achiziționa acest teren”, a anunțat Alexandra Păcuraru, miercuri seară, la Legile Puterii.
 
„Mulțumesc tare mult că vorbiți de acest vis. Sunt copiii noștri, nu sunt copiii mei, deși eu așa le spun, din Asociația Delia Grădinaru (Asociația pentru Solidaritate și Empatie Delia Grădinaru – n.r.). Sunt copii cu boli rare, de care mă ocup de foarte mulți ani și la care atașăm nu numai pe cei cu insuficiență renală, ci și pe cei cu cancer, cu sindrom Down”, a declarat Emanuel Ungureanu, deputat USR, vicepreşedinte al Comisiei pentru Sănătate şi Familie din Camera Deputaţilor.

„Ce vedeți acolo este o proiecție. Încă nu am ajuns la fonduri europene, la acea clădire. Sunt în zona în care încerc să adun bani pentru teren. Eu vreau să fac acolo sere, care sa intretina pe perioada iernii, in care nu vom avea tabere sau pacienți acolo, să întreținem acele spații. 

Este o muncă de convingere într-un moment de criză, către oameni de afaceri care fug să investească. Cea mai importantă investiție care se poate face – sănătatea.

Ce vreau eu sa fac – vreau să găsesc un colț de rai pentru copiii care ies din chemoterapie, care au nevoie de recuperare după un accident, după un politraumatism. Astăzi am fost la Centrul de recuperare Robănescu din București, unde se recuperează cu greu copiii după accidente de mașină, alt fel de incidente, și este nevoie, inainte de a merge acasă, de un asemenea centru. 

Deci nu este centrul meu, sper să fie centrul nostru. Nu este o chestiune politică”, a declarat Emanuel Ungureanu, la Legile Puterii.

Acesta a anunțat că se pot face donații pentru viitorul centru Colț de Rai.

„Dau numarul meu 0744 50 28 77, dau toate datele asociatiei prin care fac asta. Sunt voluntari, e important să se știe asta, fără bani”, a mai spus Emanuel Ungureanu.

„Un vis va deveni realitate! (…) Voi vorbi din nou despre proiectul “Colț de Rai”.
Visul meu pentru copiii cu boli rare din România.
Dacă știți firme care pot sponsoriza sau persoane fizice, telefonul meu este 0744502877.
Mulțumesc frumos
Luptăm pentru Viață!”, a scris Emanuel Ungureanu și pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentDeputatul USR Filip Havârneanu, imobilizat după un accident. Mesaj de pe patul de spital
Articolul următorClotilde Armand: ”Nenorocirile se țin lanț de PSD: Procurorii au început clasarea plângerii PSD (a câta oare?!) prin care m-au acuzat că eu aș fi furat voturi”